top of page
  • Voința Națională

Conducerea PNL și Klaus Iohannis au trădat alegătorii prin aducerea PSD-ului la guvernare

Întrebat în ce măsură formarea unei structuri mamut pe partea dreaptă ar afecta șansele partidului său, Ludovic Orban a declarat că nu există o astfel de problemă, pentru că, în opinia sa, PNL nu mai este un partid de dreapta, din moment ce se află într-o alianță cu PSD. Noi construim o formațiune politică de centru-dreapta, o formațiune politică puternică, care să reprezinte cetățenii înreprinzători, oamenii care cred în valorile liberale. O formațiune nu poate să fie de dreapta, atâta timp cât este într-o guvernare cu PSD, atâta timp cât au trădat electoratul liberal aducând PSD pe post de vioara întâi la guvernare.


La ora actuală nu există nicio forță politică de dreapta, centru-dreapta în România. Obiectivul nostru este construim o forță politică care să asigure reprezentarea corectă a electoratului, a oamenilor Sub nicio formă pe noi nu ne afectează aceste fuziuni. Conducerea PNL și Klaus Iohannis au trădat alegătorii prin aducerea PSD-ului la guvernare și aducând PSD-ul în postură de conducător al guvernării.”, a declarat Ludovic Orban.


PNL se pregătește să absoarbă ALDE și PMP, fuziuni care s-ar putea finaliza în cursul acestui an. Tot pe partea dreaptă a eșicherului politic se construiește o nouă formațiune Forța Liberală, condusă de Ludovic Orban și formată exclusiv din oameni plecați din PNL.


#prinnoiinsine


bottom of page