top of page
  • Voința Națională

Guvernul PSD-PNL a eșuat catastrofal în soluționarea problemei facturilor la energieIonel Dancă, deputat Forța Dreptei: “Guvernul PSD-PNL a eșuat catastrofal în soluționarea problemei facturilor la energie, care au explodat în această lună. Legea populista și heirupista PSD-PNL, de compensare și plafonare a prețurilor la energie, nu funcționează.


Cei mai mulți români au primit noile facturi la energia electrică fără nicio compensare a creșterii prețurilor sau au fost compensate în bătaie de joc cu câțiva lei.


Guvernul condus de Ciucă și Ciolacu, împreună cu ministrul Energiei trebuie să vină de urgență în Parlament cu soluții reale de reducere și stabilizare a prețurilor la energia electrică și gaze naturale, atât pentru consumatorii casnici cât și pentru companii.


Sunt necesare soluții rapide atât pe termen scurt pentru reducerea prețurilor la energie, prin eliminarea unor taxe și tarife administrative, cât și de măsuri pe termen lung pentru stabilizarea pieței de energie prin creșterea și diversificarea capacităților de producție energetică.


Lamentările publice și ipocrite ale membrilor acestui guvern PSD-PNL nu folosesc la nimic și demonstrează doar o crasă incompetență


Răbdarea românilor în fața acestei uriașe probleme a facturilor la enegie, care le afectează grav nivelul de trai, este limitată. Este necesară intervenția Guvernului și a Parlamentului, acum!”

bottom of page