top of page
  • Voința Națională

Moment istoric! De astăzi, Forța Dreptei, onorează drapelul și motto-ul liberal ,,Prin Noi Înșine”


Forța Dreptei este în mod oficial partid politic, înregistrat cu toate actele în regulă, printr-o decizie definitivă. Este o formațiune politică născută din conștiință și caracter, este reacția celor care am spus categoric NU trădării lui Iohannis și a PNL față de românii de bună-credință care au decis să le acorde votul.


Noi nu am fost de acord să fim complici cu cei care au trădat așteptările, speranțele și încrederea românilor, nu am fost de acord să falsificăm angajamentul luat în fața celor care ne-au votat la ultimele alegeri.


Am luat decizia să nu huzurim într-un partid aflat la guvernare și să obținem avantaje personale, noi am ales Opoziția, noi am ales lupta cu o putere nedreaptă, decuplată și dezinteresată de voința alegătorilor.


Forța Dreptei își propune să-i reprezinte pe toți cei care sunt simpatizanți și care cred în valorile de dreapta, reprezentând curentul liberal-conservator european. Este un liberalism național, care ține cont de valorile și tradițiile românești și care își propune să reconstruiască dreapta politică autentică."


bottom of page